Tentang Kami

Sampo Kingdom about us Banner

Sampo Kingdom diadegkeun dina 2001 kalayan impian hébat ti 1988, sareng kami bakti 20 taun pikeun janten merek global ku nyiptakeun jati anu inovatif, fungsional, sareng kualitas luhur pikeun murangkalih di sakumna dunya.Nepi ka ayeuna, aya leuwih ti 1.000 toko merek Sampo Kingdom di Cina, Jepang, Singapura, Malaysia, Korea Selatan, Thailand, jeung loba nagara séjén.

Sampo Kingdom New 220,000㎡ Pabrik kami bakal diadegkeun dina awal 2023. Kami bakal nawiskeun anjeun produk kualitas luhur langkung lami tibatan ayeuna.

ceo

Pupuhu jeung General Manager Karajaan Sampo

Waktu jeung ombak ngapung, tong hilap niat aslina

The Shenzhen Sampo Kingdom Household Co., Ltd

Ti impian taun 1988 nepi ka ngawujudkeun 1000+ toko di sakuliah dunya

Karajaan Sampo ngalaksanakeun inovasi sareng robih unggal dinten

Hiji-hijina hal anu tetep teu robih nyaéta "fokus kana bisnis perabot bumi ékologis pikeun rumaja sareng murangkalih bakal tetep teu robih salami saratus taun."

Saratus taun sabab hébat, dijieun ku kapinteran

Dua puluh taun ngalangkungan angin sareng hujan, Karajaan Sampo wani janten anu munggaran, maju sareng inovasi, sareng maju ka payun.

Ti bengkel alit sareng sababaraha urang dugi ka perusahaan modern kalayan 2.000 urang

Sajarah parantos ngalangkungan "Made in China" dugi ka "Dijieun di China"

Kami nganuhunkeun pikeun jaman anu hébat, hormat kana sumanget karajinan, sareng ngudag kapinteran pamungkas.

Kewirausahaan hese, jeung jaman pangalusna

Nginget-nginget jaman baheula, taun-taun makmur ngajadikeun urang bagja

Ningali jaman ayeuna, masa depan anu éndah ngajantenkeun urang bungah

Karajaan Sampo bakal ngalaksanakeun misi urang!

Budaya Karajaan Sampo

Sampo Culture 01
sampo culture 02
sampo culture 3
Sampo Culture 04
sampo culture 05
sampo culture 06
sampo culture 07
sampo culture 08

Sampo Kingdom College

sampo culture
  • 1988
    Bibit-bibit impenan mimiti némbak
  • 2001 Maret
    Karajaan Sampo sacara resmi diadegkeun
  • 2003 Maret
    Toko merek Sampo Kingdom munggaran lahir di Shenzhen Romanjoy Furniture Mall
  • 2004 Aug.
    Pendaptaran merek Sampo Kingdom parantos réngsé, perusahaan terbatas didirikan, kalayan hak ékspor mandiri
  • 2006 Aug.
    Karajaan Sampo ngaleuwihan 50 toko
  • 2007 Okt.
    Produk séri Sampo Kingdom Classic ngagaduhan desain nasional sareng patén modél utilitas
  • 2008
    Sampo Kingdom Brand Stores ngaliwat 100
  • 2009 Juli
    Lulus GB / T19001-2008 / ISO9001: 2008 sertifikasi sistem manajemen kualitas
  • 2010 Okt.
    Lulus GB / T19001-2008 / ISO9001: 2008 sertifikasi sistem manajemen kualitas
  • 2011 Maret
    Dalingshan 80.000 méter pasagi gudang jeung logistik base ieu nempatkeun kana pamakéan
  • 2011 Juni
    Ngadegkeun partnerships strategis kalawan China Construction Bank na COSCO Logistics
  • 2011 Désémber
    "Sampo Kingdom" ieu dipikawanoh salaku mérek dagang kawentar di Propinsi Guangdong
  • 2012 Maret
    Janten unit pamaréntahan Asosiasi Inspeksi Kualitas Guangdong
  • 2012 Méi
    Ngahontal partnership strategis jeung "Reba" cet basis cai, ngagunakeun prosés palapis cet basis cai dina cara sagala-buleud, nu aman tur ramah lingkungan.
  • 2012 Okt.
    Pupuhu Karajaan Sampo kapilih jadi Pupuhu Eksekutif Kamar Dagang Perabot Guangdong sareng Wakil Pupuhu Eksekutif Asosiasi Industri Perabot Shenzhen.
  • 2012 Désémber
    Sampo Kingdom dipeunteun salaku anggota pengadaan pamaréntah pikeun produk labél lingkungan Cina, sareng nampi sertipikasi perlindungan lingkungan otoritatif Cina- "Sertifikasi Sapuluh Cincin"
  • 2013 Maret
    Janten unit anggota grup tina Asosiasi Furnitur Cina
  • 2013 Juni
    Pagawean salaku unit drafting tina standar manajemén jasa saatos-jualan pikeun industri jati barudak
  • 2013 Sep.
    Janten unit rumusan standar "Peraturan pikeun Manajemén Jasa Saatos Penjualan Bahan Hiasan"
  • 2014 Maret
    Dipilih salaku merek jati barudak ku China Good Home Brand Alliance
  • 2014 Juni
    Ngahontal partnership strategis jeung Sleemon Furniture Co., Ltd.
  • 2014 Nov.
    Sampo Kingdom Experience Pavilion munggaran réngsé di Dongguan Famous Furniture Expo Park, muka jaman pangalaman balanja hiji-eureun pikeun parabotan imah barudak.
  • 2014 Désémber
    Sampo Kingdom Brand Stores nembus 550
  • 2015 Maret
    Lulus GB / T24001-2004 / ISO14001: 2004 Sertifikasi Sistem Manajemén Lingkungan
  • 2016 April
    Lulus GB / T24001-2004 / ISO14001: 2004 Sertifikasi Sistem Manajemén Lingkungan
  • 2016 Aug.
    Janten perusahaan percontohan pikeun proyék promosi modél kinerja unggulan 2016 di Kacamatan Anyar Guangming
  • 2016 Okt.
    Lulus Shenzhen Zona Ékonomi Husus SSC A08-001: 2016 "Shenzhen Standar" sistem sertifikasi.Mimitian sistem manajemen lean The 60.000 méter pasagi Dongguan Qiaotou base produksi ieu sacara resmi nempatkeun kana pamakéan, completing tata perenah of Sampo Kingdom urang Cina Selatan logistik base.
  • 2016 Nov.
    Sampo Kingdom Brand Stores nembus 800
  • 2017 Maret
    "Ngartikeun Childlike Heart ti Heart" 2017 Ecological Chain Release
  • 2017 Okt.
    Sampo Kingdom meunang "Penghargaan Emas Kualitas sareng Perlindungan Lingkungan" dina Pameran Mebel Internasional Shenzhen ka-32.
  • 2018 Juni
    The 2nd "BIFF Beijing International Home Furnishing Exhibition and Chinese Life Festival".Meunangkeun "Children's Furniture Gold Award" dina Piala Desainer sarta meunang hadiah 10.000 dollar AS.
  • 2018 Agustus
    Pangadeg Toyota Production System, "the godfather of production management", Mr. Seiichi Tokinaga, murid Naiichi Ohno, disewa khusus pikeun nerapkeun metode produksi TPS. Buka jaman produksi ramping dina cara sadayana.
  • 2019 Maret
    Sampo Kingdom meunang Guangdong Home Furnishing Industry Artisan Spirit Leading Key Construction Enterprise Golden Top Award
  • 2019 Séptémber
    Karajaan Sampo dileler "Perusahaan Anjog dina Industri Perabot Cina"
  • 2019 Okt.
    Karajaan Sampo meunang Sertifikasi Standar Shenzhen pikeun kaopat kalina
  • 2019 Désémber
    Sampo Kingdom ngagabung sareng Komite Téknis Standardisasi pikeun ngartikeun ulang "kualitas anyar" jati barudak
  • 2020 Maret
    Karajaan Sampo Nembongan dina Pameran Online Cool+ munggaran
  • 2020 Méi
    Markas Karajaan Sampo dipindahkeun Nanshan, Shenzhen
  • 2020 Agustus
    Buka jasa custom spasi kayu solid di sakabeh imah pikeun kamar barudak
  • 2020 Nov.
    Sampo Kingdom Meunangkeun perusahaan kiridit kelas AAA tina evaluasi kiridit perusahaan