Taros Kami

Shenzhen Sampo Kingdom Household Co., Ltd

Alamat

Rm 2701-2702,Gedong A,Plaza Tanglangcheng Barat,
NO.3333 Liuxian Avenue, Nanshan, 518071,
Shenzhen, Cina.

Telepon

Penjualan: +86 136 8495 4359

Rojongan: +86 137 9445 5099

jam

Senén-Saptu: 9am ka 6pm

Minggu: Tutup

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami