Ngeunaan Karajaan Sampo

Sampo Kingdom diadegkeun dina taun 2001 kalayan impian hébat ti 1988, sareng kami bakti 20 taun pikeun janten merek global ku nyiptakeun jati anu inovatif, fungsional, sareng kualitas luhur pikeun murangkalih di sakumna dunya.
Jieun Tempat Anu Hadé Pikeun Barudak
Sampo Kingdom negeskeun "Jieun Tempat anu Langkung Saé pikeun Barudak" Positioning salaku "merek pilihan kahiji pikeun Barudak ngarasakeun jati seni urang pikeun kahiji kalina".Sampo Kingdom mangrupikeun perusahaan mebel budak anu aya di China, nyayogikeun solusi anu eureun pikeun Ranjang / Rak Buku / Méja / Rias / Tenda / Toys, sareng khususna Panaliti & Pangembangan sadayana pikeun murangkalih.Agén merek Sampo Kingdom kami di Koréa Kidul, Jepang, Singapura, Australia, Selandia Baru, Malaysia, Indonesia, Inggris, Jerman, Hungaria, Dénmark...

Koléksi produk

Kategori

Para Klién

Urang Gotong Royong
  • ashely
  • hanssem
  • UGO
  • Kawas manuk
  • oppein