Become our Partner-01

Mitra

NAHA MILIH SAMPO KINGDOM

Penjualan NO.1 MERK MEUR ANAK DI CHINA

Merk Sampo Kingdom janten anu paling luhur pikeun Perabot Barudak
Nomer Patén jauh saluareun
Toko merek di sakuliah dunya
Ahli R&D tina Desain ka Pabrikan Perabot Barudak
Pabrikan Digital & Puseur Gudang
Modél Anyar diropéa Bulanan
Sampo Kingdom Partner

220000㎡

Pabrik Anyar Milik Sakabeh bakal diadegkeun dina awal 2023

1000+

Sampo Kingdom Brand Stores ku Désémber 2020

sampo partner store

SOLUSI ONE-STOP

Sampo Kingdom geus nangtukeun pilihan produk urang ku nyadiakeun strategi multi-gaya di Dunya Barudak kawas Kids House Ranjang, Bunk Ranjang, Loteng Ranjang, Kids Single jeung King Single Ranjang, Cribs, sarta Ngaganti Méja, Dressers jeung Chests, Kids Bookcases jeung Rak, Kids. Méja jeung Kursi.

Sampo Kingdom nampi produk sareng proyék anu disaluyukeun, Layanan OEM & ODM nawiskeun solusi anu eureun pikeun kamar tidur murangkalih.

sampo Partner one-stop

Janten Mitra Karajaan Sampo

Karajaan Sampo Nyadiakeun Anjeun

• Konsép Produk Anyar Unik Husus anu nyertakeun kelompok umur ti orok dugi ka ngora, ngalangkungan budak leutik sadayana.

• Hiji merek kuat Pangaruh leuwih ti 1.000 toko brand di dunya.

• Desain Toko Unik dina hiasan interior 3D jeung kustomisasi pikeun toko brand Anjeun.

• Program Development Produk pikaresepeun tur Inovatif.

• Pelatihan ngeunaan Produk sareng Penjualan, Ngaoptimalkeun penjualan lokal anjeun.

• A sakabeh Paket kaasup Katalog, Desain Iklan, Pricelist, uniformity pamasaran, bahan di-toko jeung saterusna.

• A rojongan ranté suplai jawab tur kuat.

• Dihubungkeun dina Website Resmi kami sareng solusi wangunan e-commerce.

Sampo Karajaan Miharep Anjeun

Kahayang anu kuat sareng gairah pikeun ngamimitian usaha anyar dina merek global.

Kaahlian pribadi anu kuat pikeun kapamimpinan sareng strategi anu tiasa memotivasi anjeun sareng karyawan anjeun dina widang ritel.

Pangalaman ritel sareng pasar anu diperyogikeun kalayan kaahlian anu cukup pikeun metode internét.

Ngartos sareng tiasa ngabagi nilai-nilai urang di daérah anjeun-"Jieun Tempat anu Langkung Saé pikeun Barudak"

• Ngahargaan lamun boga akun média sosial alus jeung fans cukup.

• Ngahargaan lamun geus boga toko jati relatif.

 

sampo partner

Desain profésional & Tim Fotografi

Kami gaduh Tim Desain & Fotografi Profesional sorangan, nyandak Gambar sareng Pidéo produk pikeun Klién kami di sakumna Dunya.Urang tiasa Nyadiakeun sadayana Mitra kami sareng sadayana anu diperyogikeun pikeun Toko Merek.

partner designer